Предстоящи курсове и обучения

ФЕВРУАРИ 2018

Дата: 7.февруари.2018
18:00 – 20:00 часа

Вечерна лекция – Пловдив

Ул. Бетовен 12
Кафе бар Отсреща

Емоционалната зрялост.

Емоционалната зрялост се дефинира като умението да реагираме съзнателно и в ситуации, в които сме провокирани емоционално. Обикновено за емоционалната зрялост се говори като за майсторството в света на емоциите. Когато достигнем това ниво можем да изразяваме себе си спокойно и категорично, независимо от емоциите, които бушуват в нас и можем да изслушваме и разбираме другите, без да приемаме думите им лично.

Повече информация »

Дата: 17.февруари.2018
10:00 – 17:00 часа

Еднодневен семинар с. Лозен – Базата на БЧК

Тревожните майки

„Тревожните майки“ е еднодневен семинар, който иска да обърне внимание на едно от най-естествените чувства, които много майки преживяваме покрай боледуванията на децата. Неизбежните настинки и грипове често предизвикват прекалено силни тревоги от една страна поради липсата на достатъчно информация около естествения ход на протичане на подобни състояния и от друга поради трудността да вземем адекватно решение.

Повече информация »

Минали събития

Дата: 14.януари.2018

Едногодишна програма

В диалог с чувствата.

“В диалог с чувствата” е едногодишна програма за практикуване на емпатия в група. Всяко умение има нужда от периодично подхранване, за да не залинее и заедно с това всички бихме били по-съзнателни за решенията и действията си, ако навреме се свързваме дълбоко с потребностите си и те станат отправна точка за нас.

Повече информация »